IDEI DE CADOURI
  Cadouri pentru prieteni  
  Cadouri de sarbatoare  
  Cadouri de protocol  
  Cadouri de nunta  
 DECORATIUNI
  Pictura in ulei  
  Obiecte de lemn  
  Pictura pe sticla  
  Impletituri  
 PAPUSI
  Papusi in costum popular  
  Papusi de carpa  
  Papusi din panusa  
 ICOANE SI CRUCIFIXURI
  Icoane pe sticla  
  Crucifixuri  
  Icoane pe lemn  
 ACCESORII
  Tolbe  
  Genti  
  Rucsacuri  
 PORTRETUL TAU PE PANZA
  Model  
  Clasic  
  Impresionist  
  Realist  
  Fovist  

CUM CUMPAR
 
Pentru a cumpăra on-line produsele Ethnomania.ro trebuie să urmaţi 3 paşi simpli:
 
1. Selectaţi produsul pe care doriti să-l achizitionaţi şi apasati pe linkul „ADAUGĂ LA COŞ”.
 
Pentru adaugarea unui nou produs reveniti la meniul din stânga si selectati categoria din care face parte. Apasati din nou „Adauga la cos”. Produsele selectate sunt automat introduse în COSUL TAU.
 
2. Pentru finalizarea comenzii, apasati pe butonul „CUMPARA – Plata online” sau „CUMPARA – Plata ramburs”, în functie de modalitatea de plata pe care o alegeti. Înainte de finalizarea comenzii, verificati produsele selectate si cantitatile corespunzatoare. Puteti renunta la un anumit produs apasând butonul Sterge. De asemenea, puteti schimba cantitatile introducând numarul de produse pe care il doriti si apasând pe butonul Salveaza.

3. Introduceti datele dvs. Personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra.

Daca alegeti modalitatea de plata ramburs, formularul pe care il completati furnizeaza catre Ethnomania.ro datele necesare pentru confirmarea comenzii. Apasati butonul „Cumpara – Plata ramburs” si informatiile sunt trimise automat in baza noastra de date. In cel mai scurt timp, veti fi contactat de un reprezentant al Ethnomania.ro pentru a stabili amanunte legate de expedierea coletului.

In cazul platii online, informatiile pe care le introduceti sunt gestionate de ePayment. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Ethnomania.ro, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult decat atat, Ethnomania.ro si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu coincide cu adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Confirmati datele alegand "Pasul urmator". Verificati datele personale si apasati pe butonul „Plasare comanda”.

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 
 
 
 
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Ethnomania. Toate drepturile rezervate
 
Contul meu! Taxe de transport! Cum platesc! Contact! Cosul tau!