IDEI DE CADOURI
  Cadouri pentru prieteni  
  Cadouri de sarbatoare  
  Cadouri de protocol  
  Cadouri de nunta  
 DECORATIUNI
  Pictura in ulei  
  Obiecte de lemn  
  Pictura pe sticla  
  Impletituri  
 PAPUSI
  Papusi in costum popular  
  Papusi de carpa  
  Papusi din panusa  
 ICOANE SI CRUCIFIXURI
  Icoane pe sticla  
  Crucifixuri  
  Icoane pe lemn  
 ACCESORII
  Tolbe  
  Genti  
  Rucsacuri  
 PORTRETUL TAU PE PANZA
  Model  
  Clasic  
  Impresionist  
  Realist  
  Fovist  

CUM PLATESC
 
Pentru achitarea contravalorii produselor aveti la dispozitie 2 modalitati de plata:
 
1. PLATA ONLINE cu card (prin ePayment)
 
   Daca alegeti aceasta modalitate, e necesar sa detineti un card activat pentru tranzactii pe Internet.

   Dupa finalizarea comenzii veti fi condusi intr-o zona securizata de pe serverul ePayment (partenerul nostru in procesarea platilor online), in care veti putea efectua plata in conditii de securitate maxima.    
   Ethnomania.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul dumneavoastra.    Solutia ePayment este certificata 3D Secure de catre VISA si MasterCard. Autentificarea platilor folosind programele Verified by Visa si MasterCard SecureCode mentine acelasi nivel de securitate in mediul virtual al comertului electronic, ca si in mediul fizic in care exista legatura directa intre comerciant si detinatorul de card.
   Mai multe amanunte gasiti pe site-ul
www.epayment.ro.
   Contravaloarea produselor pe care le-ati cumparat este extrasa automat de pe cardul dumneavoastra doar in momentul in care produsele comandate parasesc depozitul nostru.
    Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru lista de carduri care functioneaza online va rugam accesati urmatorul link.
             
    IMPORTANT!
Nu există riscul ca datele privind informaţiile despre cardul bancar al dumneavoastră – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure". Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.
 
2. PLATA RAMBURS – la livrare

   Plata in numerar va fi incasata de curierul care va livra comanda, la data si la ora stabilite in urma confirmarii telefonice.

  Indiferent de modalitatea de plată aleasă, produsele vor fi livrate la adresa menţionată de către dumneavoastră prin curier.
Taxele de transport nu sunt incluse în preţul produselor.
Pentru a afla care sunt taxele de transport aferente comenzii dumneavoastră, apăsaţi aici.
 
 
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Ethnomania. Toate drepturile rezervate
 
Contul meu! Taxe de transport! Cum platesc! Contact! Cosul tau!